het verflabo.

Omdat geen twee kleuren gelijk zijn en de laklaag van uw wagen mee leeft met uw wagen, hebben wij besloten te investeren in een ultramodern computergestuurd verflaboratorium.

Onze database voor autolakken met meer dan 75.000 kleuren staat garant voor onzichtbare reparaties van beschadigde autolak. Door onze voortdurende inzet om nieuwe producten, concepten en diensten te ontdekken, ondersteund door onze sterke leveranciers, met ongeévenaarde technologieén, service en distributie, leveren wij ?meer dan alleen maar een likje verf.?

Wij gebruiken enkel producten van top leveranciers uit de wereld van lakken. Met deze producten en onze speciale apparatuur kan een spuiter een auto elke gewenste kleur geven.

Zelfs het periodiek omroeren van de producten gebeurt volautomatisch zodat de kwaliteit ervan optimaal zou blijven.

Even belangrijk als onze verscheidenheid aan producten van topkwaliteit, is ons unieke all-round servicepakket dat wij de schadeherstelbedrijven kunnen bieden. Ons standpunt is altijd geweest dat kwaliteit van het geleverde werk niet alleen bestaat uit een laag verf, hoe hoog de kwaliteit ook mag zijn. Doordat we ons richten op het totaalbelang van de klant, kunnen wij onze klant ? door het inzetten van onze kennis ? meerwaarde bieden die veel verder reikt dan onze producten. Wij kunnen onze klant bijstaan met ICT-hulpmiddelen, technische en logistieke ondersteuning, die op het gebied van schadeherstel hun weerga niet kennen.

Ook hier weer alle aandacht voor het milieu. Het verflaboratorium is ondergebracht in een ontploffingsvrije ruimte. De ruimte is tevens voorzien van een ondoorlaatbare vloer zodat bij ongevallen de bodem gevrijwaard blijft. Ook hier terug speciale afzuiginstallaties, voorzien van de nodige filters, zodat de weggezogen dampen uit de natuur worden gehouden en dat er terzelfdertijd een bescherming is voor de mensen die er werken.

De installaties waarmee het materiaal wordt gereinigd zijn speciaal ontworpen om een maximale opvang van de afvalstoffen te garanderen. Zij zijn individueel voorzien van een afzuiging en de nodige opvangrecipiénten om verbruikte producten direct op te vangen voor verdere verwerking.

Zo trachten wij ook in dit belangrijk onderdeel van onze carrosserie niet alleen te zorgen voor een optimale verzorging van uw kostbare wagen maar ook voor een duurzaam leefmilieu.