if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Opel-kalender 2017 }

Opel-kalender 2017.Ellen von Unwerth fotografeert Georgia May Jagger en ‘Grumpy Cat’.

Grumpy Cat & Georgia May Jagger

  • Topfotografe portretteert Opel-modellen in alle seizoenen
  • Supermodel Georgia May Jagger en internetster ‘Grumpy Cat’ voor de camera
  • Begin 2017 vernissage ‘Opel Wonderland of Dreams’ met beelden uit de kalender

De huidige fotosessie voor de Opel-kalender van 2017 sluit aan bij de succesvolle producties uit de vorige jaren: superster Bryan Adams fotografeerde de Opel ADAM en mode-icoon Karl Lagerfeld vereeuwigde zijn beroemde Birmaanse kat Choupette samen met de Opel Corsa. Na ‘Corsa; Karl and Choupette’ is het nu de beurt aan ‘Opel Wonderland of Dreams’, de titel van het nieuwste project. Hierin neemt topfotografe Ellen von Unwerth iedereen mee op een reis doorheen de seizoenen samen met de meest opmerkelijke Opel-modellen van gisteren, vandaag en morgen. Tijdens de fotosessie in opnamestudio Babelsberg krijgen zij gezelschap van supermodel Georgia May Jagger – dochter van Rolling Stone Mick Jagger en topmodel Jerry Hall – en van ‘Grumpy Cat’, de beroemdste en populairste kat ter wereld met 8,7 miljoen likes op Facebook.

“Met Georgia May Jagger en ‘Grumpy Cat’ als hoofdrolspelers drukken twee tijdsgeest-iconen hun stempel op onze ‘Opel Wonderland of Dreams’. En met Ellen von Unwerth staat er een buitengewone artieste achter de camera die deze modellen en onze Opels op een erg bijzondere manier vastlegt. Na ‘Corsa; Karl and Choupette’ gaan we nog een stap verder in het fotograferen van beroemde katten”, zegt Opel Chief Marketing Officer Tina Müller over de fotoproductie in Studio Babelsberg.

Grumpy Cat & Georgia May Jagger

Georgia May Jagger, die met haar unieke uitstraling reeds voor sensatie zorgde in campagnes voor H&M en Thomas Sabo, komt hier in een dromerig en mystiek kader terecht. Voor Jagger is de Opel-kalender 2017 een hernieuwde samenwerking met de Duitse topfotografe en het gewezen model Ellen von Unwerth, die bekend staat om haar soms koele maar altijd intensieve en fascinerende stijl. Von Unwerth maakt een tocht langs de seizoenen en een reeks andere thema’s, waarbij ze de voertuigen van Opel en de dierlijke en menselijke modellen harmonieus weet te integreren.

‘Grumpy Cat’, die in werkelijkheid ‘Tardar Sauce’ heet, is een echte internetster. De kat met de knorrige gelaatsuitdrukking zal voor het eerst te zien zijn in een campagne van een Europese autofabrikant. Deze Amerikaanse uit Arizona is algemeen bekend bij het wereldwijde internetpubliek. Ze heeft niet alleen een eigen Facebookpagina, maar schittert ook in talrijke YouTube-video’s en kreeg zelfs haar eigen bewegende wassen beeld bij Madame Tussauds.

Zoals ook het geval was voor de kalenders met foto’s van Bryan Adams en Karl Lagerfeld, wordt er een vernissage georganiseerd voor ‘Opel Wonderland of Dreams’. Fans van Opel, Ellen von Unwerth, Georgia May Jagger en ‘Grumpy Cat’ kunnen dus nu al uitkijken naar een boeiende tentoonstelling begin 2017met kalenderbeelden en making-of foto's. Alle artiesten, inclusief ‘Grumpy Cat’, zullen aanwezig zijn op de vernissage!

Grumpy Cat & Georgia May Jagger

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens